Niina junttila wikipedia

Niina Junttila – Wikipedia

Niina Junttila (s. 1973) on suomalainen kasvatuspsykologian professori Turun yliopistossa. … Hän on myös Opetushallituksen opetusneuvos tehtävänään lasten ja …

Niina Junttila – Wikidata

30.8.2022 — Junttila, Niina, 1973-. retrieved. 5 April 2022 … Sitelinks. Wikipedia(1 entry). edit. fiwiki Niina Junttila. Wikibooks(0 entries).

researcher

Niina Junttila | Turun yliopisto

Tutkimukseni keskiössä ovat lasten, nuorten ja perheiden psykososiaalinen hyvinvointi, sukupolvittaiset siirtymät sekä palvelujärjestelmätarpeet.

Niina Junttila – Tammi

Niina Junttila – Tammi – Tammi

Kasvatuspsykologian dosentti Niina Junttila on tutkinut lasten ja nuorten yksinäisyyttä Turun yliopistossa useissa monitieteisissä tutkimushankkeissa, …

Tutkija kaipaa Suomeen yksinäisyysministeriä ja iloitsee … – YLE

Tutkija kaipaa Suomeen yksinäisyysministeriä ja iloitsee myöhästelevistä junista, koska ne saavat tuppisuut juttelemaan

17.2.2019 — Suomen johtava yksinäisyystutkija, Turun yliopiston kasvatuspsykologian apulaisprofessori Niina Junttila on ollut aiemmin sitä mieltä, että …

Pitkäaikaisesta ja vaikeasta yksinäisyydestä kärsii noin joka kymmenes suomalainen.

Niina Junttila (@niina_junttila) / Twitter

Professori, opetusneuvos, kirjailija, yksinäisyystutkija. Sitä mieltä, että ykkösinvestointi ovat lapset ja nuoret. Aina. Joined February 2015.

Esiselvitys tekoälyn hyödyntämisestä yksinäisyyden … – Theseus

kirjoittanut S Kainulainen · 2021 · Viittausten määrä 1 — Kiitos ohjausryhmälle Niina Junttila, Harri … Professori Niina Junttilan määritelmän mukaan ”yksinäisyys on negatiivinen … kemisto, Google, Wikipedia).

Niina – Wikiwand

26.10.2022 — Niina · Wikipediasta · Niina ja Nina almanakassa · Tunnettuja Ninoja · Tunnettuja Niinoja · Kuvitteellisia Ninoja ja Niinoja · Muita merkityksiä.

Niina tai Nina on ulkomaalaisperäinen naisen etunimi. Nina on venäläinen hellittelymuoto Anninasta, joka taas tulee Annasta. Mahdollisesti sitä on käytetty myös useista feminiineistä sukunimistä, jotka päättyvät kirjaimiin -nina. Antoninakin on voinut joskus lyhentyä Ninaksi. Niña tarkoittaa myös espanjaksi pientä tyttöä. Nimi voi myös pohjautua Niniven kaupungin kreikkalaiseen nimeen Ninos, assyrian Ninua, Nina. Babylonialaisten hedelmällisyyden jumalattaren nimi oli myös johdettu Ninivestä.

Erkki Junttilan vuotta 1951 – Google Sites

Tyrnävän Korvenkylän Junttilat olivat niinä aikoina jo täysin tottuneet oman pellon … Junttilan Erkki viljeli vain pienen määrän vehnää omaan käyttöön.

Keywords: niina junttila wikipedia